torsdag 26 maj 2016

Bebisbilder och väntan på sommar!

Hej!

Usch vilket tråkigt väder vi har haft de senaste dagarna, massor av regn och mulen himmel. Jag som hade fått höra att sommaren skulle komma denna vecka och hade sett fram emot att stå ute och måla takbräder till övre våningen. Istället har vi mest pysslat på här hemma, Elvine och jag. 

Idag var det åter igen dags för fotograferingen i kappsäcken av lillan. Det har jag gjort med fyra veckors mellanrum sen vi kom hem från BB. Det är så roligt att jämföra och se hur mycket hon växer på några veckor! Hon gillar att bli fotograferad och redan nu är datorn fullproppad av bebisbilder. 


En grej som jag gillat jättemycket är mina milestonecards! Jag köpte dem på Säde innan Elvine föddes och har använt dem flitigt. Man fotograferar helt enkelt barnet tillsammans med kortet vid olika tillfällen, då de sovit hela natten, ätit själv för första gången och så vidare. Sen framkallar jag bilderna vart efter och har börjat med ett litet scrapbookingalbum åt henne med endast dessa bilder. Sen har vi ju en vanlig bebisbok som även den är full av bilder men där finns mera text också. Det finns inte så hemskt mycket bilder sparade från när jag var barn vilket är lite synd, så jag hoppas att Elvine skall uppskatta dessa album då hon blir äldre :) 

Trots det regniga vädret har jag försökt få in lite sommarkänsla här inne. Igår slängde jag ihop en blåbärspaj och plockade in lite förgätmigej som jag hittade ute på gården. Lyx med gratis blommor!Ha en bra dag allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar