lördag 21 maj 2016

En kväll på Asko + superrabatt åt alla läsare!

Hej!

Detta inlägg är ett samarbete med Asko och Hotel Vallonia


I torsdags var jag bjuden på inredningskväll till möbelaffären Asko här i Vasa. Vi fick en guidad rundtur i butiken med deras inredare och soffexpert. Vi fick veta detaljer om vårens hetaste inredning och allt om Askos egna sofftillverkning. 


Asko har ett brett utbud av både möbler och inredningsprylar. Stilen är ganska typisk Finsk och kanske aningen för modern för min smak men en hel del läckerheter fanns där som gärna kunde flytta hem till oss. Något jag föll extra mycket för var deras breda utbud av lampor!Men mina absoluta favoriter från butiken var nog tavlan och mattan ni ser på bilden nedan! Tavlan med rådjuret skulle passa perfekt i Elvines kommande rum, men tyvärr fick den lämna i butiken eftersom vi ännu inte vet exakt vilka färger det kommer bli på övre våningen. 


Något annat som gärna skulle fått hänga med hem var deras egna Howardsoffor i härligt linneaktigt tyg. Skulle jag få välja skulle benen bytas ut om vita istället för de bruna som nu sitter på, men det gick bra att byta ut sa soffexperten. Tyvärr måste vi prioritera att få övre våningen färdig innan vi handlar upp pengarna på möbler...  


En hal den gula godingar hittade jag också. Gult är inte fult och tanken är att Elvines rum skall ha lite gula inslag. Efter rundturen blev vi bjuda på mat och skumpa som Hotel Vallonia hade fixat. Gott och festligt med småplock! 


Ifall ni är på jakt efter nytt soffmöblemang eller kanske nya utemöbler har ni nu chansen att få hela 40% rabatt på valfri produkt om ni uppger koden ASKO i kassan då ni handlar. Erbjudandet är i kraft till 15.6 och gäller alla normalprissatta varor. Shoppa loss! 

1 kommentar:

  1. Så fina saker det finns. Synd att man bara kan shoppa loss utan att allt ska vara så dyrt :(

    SvaraRadera