fredag 1 juli 2016

På resande fot

Hej! 

Det har varit fullt program för oss den senaste veckan och vi är fortfarande på resande fot fram till söndag. Under midsommaren hade vi hyrt en stuga uppe vid Villa Elba i Karleby. På fredagen var vädret jättefint men hela lördagen regnade det tyvärr. Men på söndagen kom solen fram igen och barnen fick bada en stund.På fredagen hade jag och Danne fixat en liten sjukamp som var poppis bland både barnen och vuxna. Allt från stövelkast till pilkastning på ballonger med vattenkrig som avslut. 

Jag skulle definitivt rekommendera Villa Elba till barnfamiljer eftersom där fanns både flera lekparker, strand och fina promenadstigar. 
Efter midsommarens bravader började vår resa ner till Stockholm och Nyland. Vi började med tågresa ner till Helsingfors och sedan tog vi båten över till Stockholm där vi träffade min farmor, farfar och kusiner. Det var jätteroligt men dagen gick snabbt och att säga hejdå blev tungt för mig eftersom vi inte vet när vi ses igen. 


På båten lyxade vi till det med bufeé båda vägarna, mycket gott fanns det men tyvärr är det ju ganska dyrt. Nu är vi som bäst hos Elvines farmor i Esbo. Superfint väder har vi haft och roligt att träffa alla vänner och bekanta!


Lite shopping har vi också hunnit med och Elvine har fått massor av fina kläder både i present och av mamma och pappa.  


Nu är det sovdags för oss eftersom vi fortsätter vår turné i morgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar