onsdag 27 januari 2016

Härliga mammaledighet!

Hej! 

Först vill jag tacka för alla gillningar och kommentarer på förra inlägget, det värmer!! Skall bli roligt att visa resten av huset också nu då det börjar bli mer möblerat, men det får bli en annan dag. 

De senaste dagarna har jag inte alls lagt någon tid på inredning utan satt all fokus på förberedelser inför lillens ankomst. Bland annat har jag tvättat bebiskläder i mängder! Vårt barn lär nog inte frysa i alla fall, för kläder har han/hon minsann i överflöd :) 


Uppe har vi några av favoriterna men mina absoluta favoritkläder ser ni här nere:


Nalledräkten som den blivande pappan köpt från Stockholm. Den kommer från Zara baby, som har massor av ljuvliga kläder!! Det tråkiga är dock att de inte har någon nätbutik här i Finland.

Nästan alla inhandlade kläder är ganska könsneutrala och går till och med mera åt pojkhållet. Men ett tvåpack av tjejbodyn kunde jag ändå inte motstå. Såå fina!! Jag har inte tvättat plaggen ännu eftersom de får bli present åt nån liten tjej ifall det visar sig vara en liten kille i min mage. 


För övrigt är mammaledigheten precis så härlig som jag drömt om. Jag pysslar med allt sånt jag gillar och tar dagen som den kommer. Frysen är påfylld med både färdiga matportioner och hembakade semlor inför den omtalade amma, byta, amma, sova tiden :) Det är så skönt att få göra allt i egen takt, äta när jag vill, vila när jag vill och så vidare. Det enda jag upplever som tråkigt är att jag inte orkar med alla projekt jag vill. På morgonen går jag igenom vad jag skulle vilja få gjort under dagen men det slutar oftast med att jag endast åstadkommit en tredjedel av det. 
Men jag är glad över att må så jättebra i kroppen med tanke på hur långt i graviditeten jag är, endast 11 dagar kvar till beräknat nu!


Dessutom får jag ju spendera varje dag med min lilla guldklimp Luna. Vi tar verkligen i kapp allt mys som vi missat under byggtiden då hon har varit mycket hos mina föräldrar. Ibland tar det riktigt ont i hjärtat då det svämmar över av kärlek för denna hårboll. Om man känner såhär starkt för en hund hur skall inte kärleken för ett barn kännas? 

Nej nu är det dags för en vilopaus igen innan jag fortsätter med vikningen av bebiskläderna :)2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder du bjuder på, var har du köpt måttsatsen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Måttsatsen är köpt på Lagerhaus.

      Radera