lördag 18 februari 2017

Mirakel nummer två

Hej!

Precis som rubriken berättar så väntar vi nu mirakel nummer två! Ni som följer mig på Instagram eller Facebook har knappast missat detta men för er som hänger med här på bloggen vill jag också dela med mig av dom härliga nyheterna. Om allt går bra väntas bebisen anlända i juli vilket betyder att vi snart är halvvägs in i graviditeten. 


Vi är så otroligt tacksamma över att få möjligheten att uppleva den här resan igen och det känns spännande att Elvine skall få bli storasyster. 


Graviditeten är en av de främsta orsakerna till att jag funderat mycket på om jag skall fortsätta blogga eller inte. Dels för att jag varit otroligt trött och illamående hela november och december och dels för att jag märker hur liten möjlighet jag har att sitta vid datorn sen Elvine kom. Men som sagt får tiden utvisa hur bloggens framtid blir. 

Just nu boar vi för fullt, Danne bygger övre våningen klar och jag syr, virkar och pysslar kläder till den lilla. Dock går tiden väldigt mycket fortare den här gången då vardagen med Elvine rullar på i hastig takt. Men lika lyckliga, förväntansfulla och pirriga är vi denna gång som då vi väntade vårt mirakel nummer ett!

1 kommentar:

  1. Grattis ! Det är en fantastisk resa ni har framför er :) Jag hoppas att du hittar tid att fortsätta med bloggen om än i långsammare takt!

    SvaraRadera