lördag 28 december 2013

Sydda julklappar

Hej! 
Julen är förbi och vi har haft det lugnt och skönt. Dock har vi jobbat två av mellandagarna men är nu lediga igen över nyår, härligt med skiftesjobb :) 

I år har jag satsat en del på att sy julklappar åt barnen vi har runt oss. För barnen är det materiella värdet mindre viktigt. Nu då de har nått sina mottagare kan jag visa lite bilder :)
Till sambons guddotter sydde jag en käpphäst, mönstret tog jag från en Tilda bok och ändrade om det lite.
Min systerdotter Felicia tycker mycket om olika djur och härmar deras ljud :) Till henne sydde jag ärtpåsar i olika djurmotiv. Först tyckte hon att de var aningen obehagliga i konsistensen men efter en stund tyckte hon nog att de var roliga :) 


Påsarna behövde ju förstås någon förvaring så jag sydde en "ryggsäck" med en uggleapplikation. Om hon inte vill ha den som ärtpåseförvaring kan hon ta den till dagmamman med extrakläder :)Enkla och relativt billiga julklappar som dessutom var roliga att tillverka :) 
Hoppas ni alla har haft en fin jul trots det regniga vädret :) 

5 kommentarer:

 1. Vad fint! Nu fick jag lite inspiration till dotterns 2-årsdag, kanske ska hon få en egen käpphäst...Var den svår att göra?

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha :) nej den var superenkel att sy, det enda som var lite knepigt var att få fast huvudet på käppen.. Om man googlar på käpphäst kommer det upp fler ankla mönster :)

  SvaraRadera
 3. Kan du inte blogga mera? Kan inte få nog av dina pysseltips :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för din kommentar, den värmer! <3 Även om jag helst skulle pyssla och blogga varje dag har tiden inte funnits på sista tiden men förhoppningsvis blir det ändring på det i vår :)

   Radera
 4. Hejsan!! Blev super intresserad avdin fina uggla och har lite frågor angående gympapåsen!! Kontakta mig på seveline_@hotmail.com Mvh josefine

  SvaraRadera