tisdag 3 december 2013

Julmys

God kväll! 

Nu har jag äntligen kommit igång med julpyntningen här hemma. Jag försöker köra på mycket vitt med röda detaljer. Tycker det är snyggt
 med vitt ock grått också men får nog hålla mig till den ena linjen. 


På gardinerna jag sydde för ett tag sedan satt jag medvetet löstagbara band så att jag slipper byta hela köret då det blir jul. Istället för dom vanliga vita banden knöt jag nu röda band runt. 


Trådkorgen jag köpte i helgen blev fin med blockljus i. 


 En vit etikett med en julstämpel på blir en fin liten detalj.


I sovrummet bytte jag gardinerna till vita knytgardiner med röd text. Passar bra med det nya örngottet som jag köpte på Quriosa. Mer än så blev det inte pyntat i sovrummet, funderar ännu på att hänga upp en stjärna i fönstret men är rädd att det ser tokigt ut från utsidan då fönstret är dubbelt. 
I söndags var vi till Stundars på traditionell julmarknad. Där fanas massor av fina saker att köpa men tyvärr var det väldigt mycket folk så det var svårt att komma fram till stånden. en liten gran kom jag dock hem med :) Tror att den får räcka som gran för oss i år eftersom vi har lite svårt att ha rum med en stor gran. 


Fina guddottern Felicia fastnade också på flera bilder ;)


Härliga julstånd fanns det men lite mera snö skulle ha förstärkt julkänslan :) Idag har det regnat och all snö är puts väck! Hoppas att det kommer mera snart! Det blir så mycket ljusare och jag blir gladare om det finns lite snö på marken ;) 

1 kommentar:

  1. Vi har också dubbla fönster i vår lägenhet. Jag har löst det med att hänga stjärnan i ett av fönstren. Det fungerar nog helt bra. :)

    SvaraRadera