lördag 16 november 2013

Tjuvstart

Redan i September började jag lyssna på julmusik och längtade i smyg till julmyset. Det är oftast julen som får mig att orka den långa, gråa och regniga hösten. Jag har inte märkt det innan men senaste åren har jag kommit fram till att mitt humör styrs mycket av vädret, är solen framme har jag sol i sinnet och regnar det så är humöret ganska grått... I år ser jag speciellt mycket fram emot julen eftersom vi har ett fint hem att julpynta :) 


 För ett tag sedan smygstartade jag lite med julpyntandet då jag inhandlade min första Mailegnisse :) 


Flera ljus med doft av julen har jag också hunnit handla hem. Detta som jag har i WC:n hade jag höga förväntningar på eftersom det doftade ljuvligt i butiken och är dessutom fint att se på. Tyvärr doftar det väldigt lite då det väl är tänt. 


Så småningom dyker det garanterat upp flera julinlägg här på bloggen eftersom det är den absoluta favorithögtiden :) 

2 kommentarer:

  1. Ja, jul är min favorit högtid också. :) Maileg tomtarna är vackra, påminner lite om de tomtar som min mormor stickade förut.

    SvaraRadera
  2. Känner verkligen igen mig med. Är oxå väldigt styrd av vädret. Gillar inte alls det där grå som bara kom och allt bara gick ner som en ridå. Och bam så blev jag sjuk, så nu vilar jag o läser bloggar o kollar tv hela dagarna. Man får ju göra det bästa av det liksom:-)
    Ha de fint! Imorgon ska jag leta fram julskivorna jag med=)
    Kram Anna

    SvaraRadera