tisdag 12 november 2013

Frukostmys

God förmiddag bloggen! 
Idag blev det en ordentlig sovmorgon och en lååång frukost för mig. Sambon har jobbat i natt så han gick och lade sig så fort han kom hem. Vädret är väldigt oinspirerande, mulet och duggregn så jag såg inga andra alternativ än att knäppa på datorn, tända lite ljus och mysa under filten :) 


Igår strosade jag lite på stan och märkte till min förtjusning att inredningsbutiken Village äntligen hade öppnat i Hs-center. Vi behöver minsann mera inredning till Vasa så hoppas nu att butiken rullar runt. Den är ju placerad på en aningen otursdrabbad plats eftersom de flesta butiker har stängt efter ett tag i den lokalen.. 
Jag gillade stilen i butiken och kommer troligtvis göra flera besök dit :) Glasen nedan fyndade jag där. 
Blommorna som jag dukade med i helgen har fått flytta upp på hyllan i vardagsrummet.


Nu är det tyvärr slut på soffmyset eftersom jag börjar jobba om en halvtimme. Nackdelen då både jag och gubben jobbar skiftesjobb är just dagar som dessa, han eller jag jobbar natten, kommer hem och sover och under tiden far den andra iväg på jobb. Men som tur har vi ledigt tillsammans både torsdag och fredag :) 
Ha en bra dag allihopa!

1 kommentar:

  1. Roligt, såg på instagram att nån hade fotat bilder från nya affären. Skall nog göra ett besök dit jag också snart, det börjar ju vara julklappstider. ;)

    SvaraRadera