torsdag 5 september 2013

Rundtur, sovrummet!

Sovrummet är det rum som vi lagt ner mest tid på att renovera men det är också det rum som jag är mest nöjd med i lägenheten :) 


Först och främst rev vi tapeter, rev lite till och lite till... Sen tapetserade vi halva väggen med tapeten jag nämnde i förra inlägget från Casadeco. Sen väntade vi några veckor innan panelen vi beställt skulle komma. Den är beställd från Sverige men tyvärr minns jag inte vad företaget som tillverkade den heter. Efter lite om och men fick vi upp panelen och jag är väldigt nöjd med resultatet :) Änglavingarna har hängt med mig länge och jag tycker de är lika fina fortfarande. Tyvärr är sambon inte allt för förtjust i dem men eftersom de är på min sida om sängen får de hänga kvar ;) 


Som ni ser är resten av sovrumsinredningen ganska långt från Ikea. Även om Hemnes nattduksbord är väldigt populära tycker jag fortfarande lika mycket om dem :) 

3 kommentarer:

  1. Underbar panel! Varifrån fick ni dem, och på vilket vis läggs de upp på väggen?

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Den e beställd via k-rauta, ett svenskt företag som hette lundbergs eller nått liknande.. kataloger fanns både vid vasa färg och k-rauta. den kom i ca 1.6 m. delar å vi limma upp den me nått superstarkt bygglim :)

    SvaraRadera
  3. Men åh, så ljuvligt ert sovrum är! :) Jag gillar speciellt de små detaljerna (som t.ex. prydnaderna på nattduksborden) som ger karaktär åt helheten.

    SvaraRadera