fredag 1 april 2016

Vårt hem nu och då

Hej!

Idag har varit en solig och fin vårdag. Men med solen kommer också alla dammråttor i hörnen fram och dessutom är vår gård ett gyttjebad vilket inte är allt för trevligt då man har hund. Varje gång Luna kommer in är hon alldeles lerig och även fast vi torkar henne noga drar hon in en massa smuts plus att hon är inne i en grym hårlösarperiod just nu. Nå vi får väl stå vårt kast då vi valde vita golv och ljusa möbler. Summa summarum var det dags för storstädning idag. 


Dessa fina vita blommor fick vi av min moster förra veckan. Det är roligt att få gäster som tar med sig blommor så slipper vi köpa själva ;) 

Både i vardagsrummet och burspråket har vi fått upp våra nya lampor. Gillar dem båda två då de ger en mer industriell än romantisk känsla i huset. Egentligen är nog dammråttor och lera lyxproblem om man tänker tillbaka till denna tid för ett år sedan. Då hade vi just flyttat in i husvagnen och husbygget var i full gång. Då tyckte jag vi hade kommit jättelångt, så känns det minsann inte då jag ser på bilderna ;) Vi hade takrivartalko och det nya taket byggdes på marken för fullt. 
Såhär såg huset alltså ut då vi flyttade in i husvagnen. Tror nog inte att det var många kring oss som trodde att vi skulle stå ut med husvagnslivet ända tills huset var klart, med det gjorde vi! Med facit i hand gick hela byggprocessen ganska snabbt med tanke på att vi gjorde allt utom plåten på taket själva med hjälp av vänner nu som då. Känner att övre våningen kommer bli klar i ett naffs då vi är vana med detta snabba tempo :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar