söndag 31 maj 2015

Bra dag!

Hej! 

En del dagar är helt enkelt bättre än andra, i torsdags var en sådan dag. Äntligen fick vi ett varmt och soligt inslag i den annars regniga och gråa våren. Jag passade på att koka lite rabarbersaft och sylt av årets första skörd!


Jag njuter till 100% av lantlivet och ser fram emot att ta vara på allt som vår gård har att erbjuda. Idag meddelade min kära mormor också att jag kommer få en saftmaja av henne i inflyttningspresent. Perfekt tajming eftersom jag hade tänkt efterlysa en på Facebookloppis för några dagar sedan. 


Underbart att få kocka ute! 
Aldrig någonsin har jag ångrat att vi flyttade ut till landet och att mötas av denna syn varje dag då man kommer hem är underbart!


Jag hoppas att vår lilla grusväg aldrig blir asfalterad, sandväg är ju så mysigt!


Såhär ser huset ut från gaveln mot vägen. Tidigare skämdes man nästan över huset då man körde in på vägen och såg de oproportionella fönstren. Då var det ett stort fönster nere i mitten och ett stort fönster uppe i ena hörnet. Med tre lika stora blir det mycket trevligare. 
Av alla mina bilder kan det vara lite svårt att se en helhet av huset, därför kommer här en liten påminnelse över hur slutresultatet är tänkt att bli:


Och såhär ser huset ut idag:


Nästa vecka blir det att fortsätta med stommen och så småningom skall takstolarna upp. Tänk så fort det går att bygga nytt! :) 

2 kommentarer:

  1. Oj, vad tjusig planlösning. Ni kommer få det så fint! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jennie :) Tror nog det blir riktigt bra med öppen planlösning och stora ytor :)

      Radera