torsdag 3 mars 2016

Vårkänslor bland tulpaner och presenter

Hej!

Nu har vi tackat av februari och välkomnar mars med öppna armar! Februari 2016 har varit i särklass den bästa månaden i mitt liv, månaden då vår prinsessa föddes och pappan i huset var pappaledig i tre veckor. Dessutom var det första månaden vi bodde i huset på riktigt med möbler och fungerande tvättmaskiner osv. 


Jag har verkligen vårkänslor och njuter av de ljusa dagarna och solen som lyser allt oftare. Att dessutom få gå hemma och ta dagen som den kommer passar mig som handen i handsken. 


Sakta men säkert blir vårt hem mera inrett och ombonat. Jag har lärt mig att rom inte byggdes på en dag och tar ett hörn av huset i taget. På bilden nedan ser ni ett gammalt, ommålat serveringsbord som vi fick ärva. Det kommer nog att komma till användning då vi ställer till med namnfest och andra kalas. 


I brist på grönväxter tog jag in några syrenkvistar som snabbt fick små gröna blad. Jordgloben är ett loppisfynd som vi köpte strax efter att vi påbörjat renoveringen. Många hörn återstår ännu och vi har ännu inte fått upp varken hyllor eller tavlor. Men nedre våningens lampor börjar vara på sin plats snart, dem skall jag visa en annan dag. Är riktigt förtjust i flera av dem. 


Vår lilltös har hunnit bli en hel månad och kärleken för henne växer för varje dag. Tänk att vi fått äran att bli föräldrar till ett sånt mirakel. 

Kaffegästerna fortsätter komma och fina presenter bara väller in! Igår var min mormor här och gav oss mina drömmars kofta som hon stickat. Elvine kommer vara så otroligt fin i den i sommar. Jag önskar att jag hade samma sticktalang som min mormor och farmor så att jag själv kunde få till sådana kreationer. Men kanske man lär sig med åren :) 


På tal om talanger fick vi ett annat fantastiskt paket av vår chef. Hon hade virkat en jättefin kofta, tunika och skallra. Dessutom fick vi en jättefin body med spets och mönstrade strumpbyxor, allt i lite gammaldags stil som vi älskar. Tunikan skall vi nog prova någon dag som kommer göra sig så fint med ett par vita strumpbyxor under. 


En till varm favoritdräkt från Newbie fick vi också igår av kompisen Susann! Den är i storlek 56 som så småningom börjar vara lagom stor för Elvine och kommer nog bli välanvänd i vår. 


Jag blir så väldigt glad för alla presenter vi får. Man ser att varje sak är köpt eller gjord med så mycket eftertanke och känsla. Vår tjej som är fin från förr kommer bli ännu finare i alla nya kläder :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar