onsdag 17 februari 2016

Hon är här!

Hej! 

Som många kanske vet har jag den bästa möjliga orsaken till radiotystnaden här på bloggen, vi har nämligen fått tillökning i familjen. Den 03.02.2016 bestämde sig världens finaste lilla tjej att komma till världen, 2990g. tung, 49 cm. lång och helt perfekt! Efter att lilla Elvine kom till oss handlar livet mycket om att passa på. Passa på att sova när hon sover, passa på att städa medan hon sover, passa på att äta medan hon är i pappas famn, passa på att duscha medan hon är nyäten men framför allt att passa på att njuta av varje sekund tillsammans med henne!


Tidsanvändningen har blivit lite annorlunda och man får lära sig att prioritera om. I flera dagar har tvättkorgen varit proppfull av nytvättad tvätt men ingen av oss har helt enkelt haft tid att vika ihop den. Hur får man tiden att räcka till med tvillingar? ;) Nu är vi dessutom två på en medan Danne är pappaledig. 


Efter lillans ankomst väller blommor in hos oss. Sååå underbart att få ha färska blommor i varje hörn. De senaste dagarna har solen lyst och jag har fått riktiga vårkänslor.

Jag hoppas jag skall kunna passa på att blogga lite fast tiden är knapp. Finns ju så många hörn i vårt hem som ni ännu inte fått se. Men tills dess skall jag fortsätta mysa med vår lilla skatt! 

3 kommentarer: