onsdag 23 augusti 2017

Vårt sovrum

Hej!

Som jag skrev igår tänkte jag visa lite mera bilder av vår övrevåning i ett skilt inlägg och tänkte börja med sovrummet. 


Vi hade köpt tapeter redan i byggskedet och tanken var att sovrummet skulle bli gammaldags rosa med ett svagt vitt mönster men i sista sekund ångrade vi oss och målade väggarna gråa istället. Orsaken var att jag blev osäker på ifall vi i längden skulle tröttna på den rosa färgen plus att det är betydligt lättare att göra om ifall väggarna är målade. Nu i efterhand är jag mycket nöjd med vårt beslut. 


Som en extra detalj tog vi in en gammal dörr från bastubyggnaden på gården och la in som skrubbdörr. Den är helt och hållet obehandlad och såå vackert sliten. 


Som linneskåp har vi ett litet, nätt vitrinskåp köpt på Ikea för många år sedan. Även bänken och den gamla hängaren hittade jag i bastun. Det känns kul att ta in unika detaljer som ursprungligen funnits i huset. Klänningen sydde jag åt Elvine då hon fyllde ett år, den kan ni se mera av HÄR


Så småningom skall nattduksborden bytas ut men ännu har jag inte hittat de rätta. 


Ännu finns det mycket detaljer som skall bytas ut och finslipas men det är lite charmen med att inreda ett stort hus, det blir aldrig riktigt färdigt. Men som helhet trivs vi jättebra i sovrummet och jag ser fram emot att fortsätta pyssla om och fixa i vårt stora fina sovrum. 

2 kommentarer:

  1. Älskar detaljerna! Bänken, vitrinskåpet, korgen på golvet...

    SvaraRadera