fredag 21 oktober 2016

Full fart frammåt

Hej!

Nu är vi hemkomna efter vår långa, sköna semester. Det är så avkopplande att bo hos Elvines farmor då man får maten serverad, kläderna tvättade och skjutsen är alltid redo om vi vill åka och shoppa, som på hotell :) 

Medans vi var borta har vårt lilla busfrö växt massor, inte bara på längden utan främst mentalt. Hon hänger med och förstår oss på ett helt annat sätt än innan och den motoriska utvecklingen går i snabb takt. Krypandet har tagit fart ordentligt och hon har även börjat stå och tar stöd av ALLT som kommer i hennes väg. Då vi kom hem kändes vårt hus plötsligt annorlunda då vi fått börja vakta alla faror som kan lura. Men hur gulligt är det inte att se en liten blöjrumpa som dyker ner i vedkorgen på jakt efter nått spännande att titta på!


Hon började resa sig för ungefär en vecka sedan och redan nu tar hon små vacklande steg längs bordet då det finns nått hon vill åt, tänk så fort det går.Till mammas stora förtjusning har även håret växt sig så pass långt att det är dags att ha pannluggen i en toffs så att den inte hänger ner i maten.


Hon är nu åtta och en halv månad och kan så mycket, den egna viljan blir allt starkare och hon hittar på bus så fort hon får en chans. 


En del bus lärde hon sig också av sina tvååriga kusiner i Esbo, hon ville gärna ha alla leksaker som de stora barnen hade. Hon har tur som har tre kusiner att ta efter, hennes stora idol Felicia och buskompisarna Lina och Alex.


Hon är helt enkelt fantastisk vår lilla, stora tjej. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar