söndag 23 augusti 2015

När drömmar blir verklighet

Hej allihopa! 

Idag tänkte jag för engångsskull inte göra en husuppdatering. Nog för att det går i raketfart på den fronten just nu men jag skall panta på bilderna i några dagar till :)
En av orsakerna till att vi har lagt på ett extra kol då det gäller bygget är att vi har fått den bästa tänkbara tidspressen, vi skall nämligen bli en till i vår familj i vinter. 


Men denna bild berättade vi åt vänner och bekanta vad som är på gång :) Det är Danne som har köpt en egen Bad Religiontröja åt oss alla. Kanske inte den blivande mammans blivande favoritplagg men definitivt pappans ;)


Det känns alldeles, alldeles underbart att få vänta på den finaste gåvan av alla tillsammans med denna knasboll, tur att vi är lika tokiga båda två ;) Det är en dröm som går i uppfyllelse och vi älskar redan detta barnet oerhört mycket.


Här har vi en mindre smickrande bild på den blivande mamman och "storasystern" Luna. I morgon går vi in i v. 17 och magen har tagit en växtspurt nu.


En del pyttekläder har vi redan hunnit inhandla. Detta är dagens skörd från det nyöppnade loppiset Combo här i Vasa. 


Som bekant är jag ingen fantast av starka klara färger utan gillar mera ljusa pasteller, det samma gäller barnkläder och leksaker. Därför har jag fixat till lite leksaker med hjälp av giftfri sprayfärg. 


Kulramarna är köpta på Ikea och klossarna på Biltema. 
Här om dagen hade jag den bästa av provkaniner, Felicia som gav klossarna mer än godkänt :) 

Bebisbeskedet gjorde oss otroligt lyckliga och det känns som om vi lever i en dröm. Drömhuset är på gång, bebisen ligger i magen, vi har varandra, världens bästa hund Luna och ett jobb vi båda trivs med. Vad mera kan man begära av livet? :)

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Har nog aldrig varit här inne och kommenterat förut men nu tänkte jag det! Grattis till bebis i magen, barn är verkligen en underbar gåva och det finaste man kan få!
  Ha det bäst!
  Kram Amie

  SvaraRadera
 2. Grattis till bebben! Vart har du fått tag på giftfria spray?

  SvaraRadera