tisdag 1 april 2014

01.04.2014

Hej! 
Så roligt att ni är många som kikar in här nu som då :) Jag borde verkligen ta mig i kragen och blogga oftare! Förhoppningsvis blir det så nu då skolan närmar sig sitt slut och vårsolen ger mig massor av ny energi. 

Nått annat jag blir glad av är färska blommor. Ganska snabbt efter att jag flyttat till ett eget hem bestämde jag mig för att alltid ha det så städat hemma att det ser okej ut med en blombukett på bordet vår och sommartid och på höst-vintern vill jag gärna tända ljus. Att tända ljus mitt i ett kaos är inget för mig och tur att sambon är likadan ;) 

I lördags fick jag ett ryck och städade här hemma, som belöning handlade jag hem två buketter med rosa tulpaner som jag spred ut lite här och där i lägenheten. Blommorna blir glädjespridare i flera dagar.

Ser ni förresten att vi har köpt ett nytt överdrag till vår Ektorpsoffa? Tidigare hade vi Blekinge vit men till slut fick vi inse det tråkiga faktum att vit tygsoffa inte passar tillsammans med en hund och då köpte vi Tygelsö beige istället. Helt okej blev det fast jag förstås helst skulle ha haft vit ;) 


Eftersom jag har såna vårkänslor fortsatte jag på den linjen då vi hade kaffegäster i måndags och bakade årets första smulpaj med hallon och blåbär. Somrigt och gott :)


 Dock gav ju naturen igen igår kväll då det började snöa! Jag som just tagit fram cykeln.. Idag har snön som tur smält men trots det är väldigt kallt ute. Även om jag varit glad åt den milda vintern är jag lite rädd för ordspråket "en varm vinter = en kall sommar", av årets vinter att döma lär vi väl sitta i dunjacka på midsommar. Hoppas att det inte stämmer! 

Nu skall jag åka iväg och träffa några tjejkompisar till stan och diskutera ett bröllop vi skall servera på :) 

1 kommentar:

  1. Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html

    SvaraRadera