torsdag 11 augusti 2016

Uppsving av vardagsrumsbordet

Hej!

Både idag och igår har vädret varit grått och regnigt. Igår satt vi på gården en stund men idag har vi bara varit ute med Luna som snabbast. Istället tog jag tag i vardagsrumsbordet som jag stört mig på länge. Bordet köpte vi för flera år sedan på loppis och målade det vitt men eftersom det är ganska hårt slitage började färgen slitas bort kring hörnen. Egentligen skulle jag vilja ha ett nytt bord men det här är väldigt praktiskt då det har både hylla under och lådor där man kan gömma fjärkontrollen och annat fult. Men från och med idag är det grått och passar bättre in med våra övriga möbler i vardagsrummet. 






Såhär såg bordet ut tidigare: 


Till min "hjälp" har jag haft vår lilla tålla som kämpar allt hon kan för att lära sig krypa. Igår lärde hon sig att buffa sig bakåt och idag glider hon bakåt vare sej hon vill eller inte, arg blir hon då hon konstant glider ifrån leksakerna. 



 Ikväll bär det av ut i regnet på konstens natt. Skall bli spännande att se vad staden har att erbjuda då jag inte varit på Konstens natt sedan man satt med en cider vid hovrättsparken. 

Ha en bra kväll!


2 kommentarer:

  1. Så fint hjemme hos deg!
    Stuebordet ble kjempe flott.
    Ha en flott kveld.
    Klem Christina

    SvaraRadera