torsdag 13 februari 2014

Vårlängtan

Hej!
Alltid finns det saker att längta till, just nu längtar jag till våren våren våren!! Idag plockade jag fram de pastellfärgade kuddarna och slängde de gråa i tvätten. Nu skall minsann våren in i vårt hem!! :) Även om vädret är så långt ifrån vår man kan komma; regn, slask och grått. 
Här får ni se dagens sovrum som än så länge är det ända rummet där de ljusa färgerna har flyttat in.




Dessa rosa örngott köpte jag på Åhlens i Umeå för några år sedan men gillar dem fortfarande. Det är vanliga örngott som jag har sytt små knytband i ändan på. De rutiga kuddarna är från Tiimari om jag inte minns helt fel. 


Till julklapp av min syster fick jag i år härliga doftljus! Hon jobbar på glitter och har köpt dem där men tyvärr är de slut nu. Jag skulle gärna ha köpt några till. 


 Förra fredagen hade vi middagsbjudning och fick då en utmaning av våra gäster, nämligen en orkidé. De är ju bland de finaste blommor som finns men ack så svårt det är att få dem att blomma på nytt! Hoppas på bra lycka denna gång ;) 


En av de gamla rosa stolarna som jag skrev om HÄR fick idag flytta in i sovrummet i stället för i pysselrummet. 

Bloggen har igen en gång varit tyst och orsaken är väl att det är ganska tyst på inredningsfronten också. Just nu räknar jag dagarna till vår vintersemester i Mars då vi reser till Thailand. Skall bli skönt att komma bort från stressen, regnet och rusket. 

Ha en bra dag allihopa (om det nu finns någon som fortfarande kikar in här ;)  

2 kommentarer:

  1. Nu har du varit borta ett tag igen :(

    SvaraRadera
  2. Härligt pastelligt. Om våren kommer nu så vet jag vems förtjänst det är :)

    SvaraRadera